Maak van je trampoline een waar speelparadijs

Gebruik je jouw trampoline alleen maar om op te springen en salto’s te doen? Dan mis je heel wat. Er zijn namelijk genoeg toffe dingen te doen op een Etan trampoline. Doe inspiratie op en gebruik je trampoline optimaal!

Bouw een fort

Maak van je trampoline als het ware een stoer kasteel of fort. Pak van binnen een aantal kleden en gooi deze over het veiligheidsnet van de trampoline heen. Op deze manier creëer je een dak en muren. Laat je fantasie je leiden en waan je in een echt fort en bescherm het tegen vijanden. Je kunt ook speelgoed pakken die je al hebt, zoals Playmobil, Barbie’s of Lego. Nodig een paar vriendjes of vriendinnetjes uit en jullie hebben een fantastische middag.

Nieuwe trucs leren

Ben je dol op het doen van gave trucjes op de trampoline? Er bestaan talloze trucs en wie weet kennen kinderen in de buurt nog coole trucs. Nodig hen uit voor een springsessie en leer van elkaar nieuwe kunstjes en allerlei variaties op de salto. Je kunt ook zelf een truc verzinnen, maar let wel op en doe voorzichtig. Probeer je een nieuwe truc uit? Zorg ervoor dat er iemand in de buurt is die je kan opvangen. 

Basketballen op de trampoline

Wordt de Michael B. Jordan onder je vrienden en ga basketballen op de trampoline. Hoe werkt dit, vraag je je misschien af. Hang een basketbalnet aan de schuur of muur waar de trampoline in de buurt staat. Zo leer je direct om vanaf een afstand te scoren. Dribbel wat om de trampoline heen en binnen een paar weken ben jij een basketbal pro!

Unieke winter picknick

Heb je net koekjes of iets anders lekkers gemaakt en zit dit in de oven? In de tussentijd maak je nog een paar stoere trucs op de trampoline en spring je je warm. Maak de trampoline gezellig met dekens, kleden en kussens voor een heerlijke picknick. Neem wat te drinken en snacks mee en ondertussen kun je samen spelletjes spelen.

Hoe ziet jouw trampoline speelparadijs eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *