Kies voor kwaliteit als het om asbest gaat

Als echte woon fanaat weet jij natuurlijk als geen ander hoe jij op een super leuke manier je huis kan opknappen. Van kleine tot grote projecten, jij weet precies hoe je te werk moet gaan en een project goed moet voorbereiden. Maar waar je misschien niet zo veel van weet, wat ook logisch is hoor, is asbest. Zo lang je er niet meer in aanraking komt heb je natuurlijk geen idee hoe of wat er moet gebeuren als je dat tegenkomt. Wil jij nou beginnen aan een grote verbouwing of sloop, dan is een asbestonderzoek nodig.

Wat te doen bij asbest

In huizen en gebouwen die voor 1994 zijn gebouwd is vaak asbest gebruikt als isolatie materiaal. Helaas kwamen we er later achter dat dit materiaal onwijs schadelijk is voor de gezondheid als het beschadigd raakt. Nu zijn er gelukkig bedrijven die onwijs veel verstand hebben van hoe ze asbest moeten opruimen. Maar om te weten hoeveel ze moeten opruimen en waar in het gebouw ze dit kunnen vinden moet er een asbestonderzoek worden uitgevoerd. Van Santen advies is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het uitvoeren van onderzoeken naar asbest.

Van Santen advies

Het bedrijf zit gevestigd in Delft. Naast dat ze gespecialiseerd zijn in onderzoek naar asbest kunnen zij onder andere ook onderzoeken uitvoeren naar de aanwezigheid van Chroom-6. Een stof die zich in verf kan bevinden en ook kanker kan veroorzaken net als asbest. Ze doen ook onderzoeken naar vocht en schimmel. Je kan dus voor uiteenlopende problemen bij ze terecht. Ze hebben ook veel contacten in het werkveld dus kunnen ook een goed bedrijf aandragen voor de verwijdering van asbest of Chroom-6. Schroom dus niet om contact op te nemen met Van Santen advies, zo kun je snel weer verder met je te gekke bouw project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *