Hoe kun je jouw huis heel luxe laten lijken?

Je ziet het veel voorbij komen, zeker op het internet waar het duurste huis ter wereld voorbij ziet komen. Een mooie tuin, grote woonkamer en prachtige douche. Nu vraag je jezelf af van hoe kan ik mijn eigen woning zo luxe laten lijken? Wij geven je een paar tips.

Gebruik de juiste kleuren

Door te spelen met kleurencombinaties zoals zwart en wit en grijs, kan je je huis al veel luxer en moderner laten lijken. Dit ziet er gelijk heel strak uit.

Kies je deuren

Wanneer je huis groter en moderner en eventueel luxer wil laten lijken, dan kan je ervoor kiezen om metalen deuren met glas aan te schaffen. Dit is heel modern en doordat de deur doorzichtig is kan er voor licht naar binnen vallen, waardoor de ruimte nog groter lijkt.

Kies je eettafel

Wanneer het aankomt op een eettafel uitkiezen, dan kan je ervoor kiezen om een langwerpige eettafel te kiezen, waardoor de ruimte net groter oogt, door de lange eettafel. Dat is dan ook gelijk een mooi statement in huis, nog een mooie bos bloemen op tafel en het is helemaal af.

Wat voor tv past erbij?

Ook een tv doet veel met een huis. Juist en mooi formaat, dus niet een megagrote tv maar ook geen kleine tv, gaat je huis gelijk al luxer eruit zien. Een mooie bananenplant ernaast en het is gelijk helemaal af.

In het kort

Kortom speel met kleuren die goed bij elkaar passen en dat de ruimte groter doet lijken dan dat het daadwerkelijk is. Ook het interieur kan een huis groter en luxer doen lijken. Uiteindelijk kan je je huis met luxe apparaten zoals een koffiezetmachine helemaal aankleden. Dan is het niet alleen een huis maar ook gelijk een botanische barista hoe gaaf is dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *