Eenvoudige manieren om je tuin er geweldig uit te laten zien

Nu het winter is, heb je waarschijnlijk geen tijd en zin om een ​​volledige tuin make-over te doen, daarom wilden we een paar snelle en eenvoudige upgrades vinden die je in een mum van tijd de look geven die je wilt! Professionele hoveniers zijn geniaal als het gaat om het bedenken van innovatieve en directe manieren om buitenruimtes net iets mooier en bruikbaarder te maken en we hebben een paar briljante ideeën voor je uitgewerkt om uit te proberen. Kom eens kijken en kijk welke perfect zijn voor jouw tuin!

1.     Kunstgras

Kunstgras is de gemakkelijkste en beste manier om een ​​prachtig gazon te krijgen dat helemaal geen onderhoud nodig heeft en de variëteiten die nu beschikbaar zijn, zijn zo realistisch! Het enige wat je nodig hebt is een schaar en een paar uur en je hebt een perfecte afwerking! Werk dit kunstgras af met mooie kastanje palen aan de zijkant, voor een prachtige natuurlijke look.

2.     Voeg wat opslagruimte toe

Of je nu een oppotschuur, een fietsenstalling of een kas nodig hebt, zoek naar een schattige versie om zowel stijl als opbergruimte aan je tuin toe te voegen en zorg ervoor dat je hem gebruikt! Rommel op het gazon ziet er NIET goed uit!

3.     Houd alles netjes met potten

Plantenbakken en potten zijn een eenvoudige en effectieve manier om een ​​tuin er netjes en goed onderhouden uit te laten zien, terwijl ze ook een fantastische kleur toevoegen! Je kunt bestaande potten ook upcyclen met een snelle laag spuitverf, dus dit kan super kosteneffectief zijn!

4.     Omrand het gazon

Je gazon wat structuur geven met een gedefinieerde rand is een geweldige manier om de tuin er professioneel uit te laten zien. Je kunt wat rondingen toevoegen of je aan een rechte lijn houden, maar helderwit grind is een must-have voor de finishing touch!

5.     Scherm lelijke plekken af

We moeten allemaal onze bakken en composters ergens neerzetten, maar we willen ze niet per se voor de show! Door wat kleine schermen of hekken aan je tuin toe te voegen, krijg je toegang tot een verborgen gedeelte, perfect om de minder mooie elementen te huisvesten! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een schapenhek van Adéquat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *