Een Staywell kattenluik voor vrijheid en veiligheid voor je huisdier

Een Staywell kattenluik voor vrijheid en veiligheid voor je huisdier

Iedereen maakt het een missie om hun huisdier veilig te houden. Dit is zeker begrijpelijk. Veel mensen schaffen een kattenluik aan zodat de kat kan staan en gaan waar hij wil. Dit is een goede manier om je huisdier veel vrijheid te geven en ervoor te zorgen dat hij zich niet binnen gesloten voelt.

Maar aan de andere kant kan het hebben van een standaard kattenluik wat onrust met zich meebrengen. Het is geen fijn idee om te weten dat je kat midden in de nacht op straat dwaalt. Een Staywell kattenluik kan hiervoor dé oplossing zijn. Naast de standaard kattenluiken, heeft dit merk nog veel meer te bieden.

De kattenluiken van Staywell

Staywell is een Amerikaans merk dat gespecialiseerd is in de verzorging, training en veiligheid van vele huisdieren. Het bedrijf brengt sinds 1991 producten op de markt en het assortiment blijft groeien.

Naast standaard kattenluiken, heeft Staywell ook kattenluiken die in glas geplaatst kunnen worden, kattenluiken met magneet, infrarood kattenluiken en kattenluiken met chip.

Kattenluik met magneet

Het kattenluik met magneet werkt op een magneetsleutel. Deze kan gemakkelijk aan de halsband van je kat bevestigd worden. Wanneer jouw kat in de buurt komt, herkent het kattenluik de magneet en gaat het kattenluik open.

Kattenluik met infrarood slot

Het kattenluik met een infrarood slot werkt een beetje hetzelfde als het kattenluik met magneet. Er wordt een infrarood hangertje meegeleverd die aan de halsband bevestigd wordt. Er zijn verschillende kleuren hangertjes beschikbaar die ieder reageren op dezelfde kleur die in het kattenluik zit.

Infrarood werkt op elektromagnetische stralingen die opgevangen worden door het kattenluik. Hierdoor gaat het kattenluik open als jouw kat dichtbij komt.

Kattenluik met chip

Een kattenluik met chip is een hele innovatieve uitvinding. Dit kattenluik werkt op de chip van je kat en is wederom een elektronische sleutel. Hierdoor hoeft je kat geen halsband om. Het luik reageert alleen op de gekoppelde chip waardoor ongewenste katten buiten blijven. Er kunnen tot wel 40 katten geregistreerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *