Dit zijn de leukste vader-zoon activiteiten om samen te doen

Ben je van plan om weer eens erop uit te gaan met je zoon? Andersom kan natuurlijk ook: misschien wil je jouw vader wel even verrassen met wat quality time samen. Samen tijd doorbrengen is het allerleukste wat er is: even erop uit te gaan, mannen onder elkaar zonder het gedoe van de vrouwelijke figuren aanwezig. En natuurlijk is ook leuk om weer een keertje samen te spelen met of werken aan jullie Busch modelbouw of jullie auto modelbouw van Modelomondo, maar misschien heb je wel zin in iets anders deze keer. Lees verder wat je allemaal samen kan doen als vader en zoon.

Ga erop uit en doe iets nieuws

Buiten dingen doen samen met je zoon of vader zijn natuurlijk het leukst! Wat dacht je van een uitje naar een racebaan? Of ga zelfs karten samen. Je kunt dan samen racen of juist tegen elkaar racen. Je kunt er een wedstrijd van maken en degene die verliest betaalt dan al het eten. Uit eten is natuurlijk ook een leuk uitje: misschien kun in plaats van naar jullie gewoonlijke lokale restaurant eens iets anders uitproberen. Denk bijvoorbeeld aan Mexicaans eten of iets anders wat jullie beiden niet eerder hebben gegeten.

Een ander tof uitje is om een nachtje of een weekendje er even tussenuit te gaan. Binnen Nederland zijn er genoeg leuke steden en verblijven waar je samen een gezellige tijd kunnen hebben. Je kunt dan gelijk ook leuke activiteiten erbij plannen zodat jullie samen de omgeving helemaal kunnen verkennen.

Lekker makkelijk kan ook

Wil je niet al te veel geld uitgeven? En wil je gewoon iets makkelijks? Je kunt bijvoorbeeld ook samen naar een voetbalwedstrijd (een van de meest populairste vader en zoon uitjes, maar stiekem ook wel de leukste). Of wat dacht je van een tour door een voetbalstadion? Als jullie beiden niet echt per se voetbalfanaten zijn, dan is het misschien ook leuk om samen te gaan vissen. Wie de grootste vis vangt is de winnaar en mag bepalen wat jullie samen gaan eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *