Dit geeft je een student die net uit huis is

Natuurlijk wil je op bezoek komen om het nieuwe huis of de kamer te bewonderen. Je wilt niet met lege handen aankomen, maar wat is leuk cadeautje voor iemand die net uit huis is?

Een van de leukste cadeautjes om te geven is een plant. Een plant past vaak in ieder interieur en is erg neutraal. Je kan kiezen voor een grote plant, maar als er niet zoveel ruimte is in de kamer zijn meerdere kleinere plantjes leuker. Daarnaast zijn plantjes niet zo duur. Kies wel een plant die je niet zo vaak water hoeft te geven. Als een student een weekend naar huis is of een paar dagen weg dan moet de plant wel kunnen overleven. Bijvoorbeeld de sanseveria. Die is er is verschillende soorten en maten, maar over het algemeen super geschikt voor kantoor dus ook voor studentenhuizen aangezien er in het weekend ook niemand op kantoor is.

Een ander idee om aan een student te geven is een kookboek of iets wat met koken te maken heeft zoals ovenwanten. Nu hij of zij gaat studeren en uit huis gaat zal de gloednieuwe student moeten leren koken. Sommige hebben dit vanuit huis al een beetje mee gekregen maar de meesten bakken er nog niet van. Er zijn ontzettend veel kookboeken met de meest simpele gerechten die ook nog eens low budget zijn. Binnen studentenhuizen is er ook altijd gebrek aan fatsoenlijke ovenwanten of ander kookgerei. Dit is dus ook altijd welkom! Naast kookboeken zijn er ook studenten poetsboeken met handige tips. Zeker een aanrader!

Veel studenten vinden het ook leuk om ‘s avonds een spelletje te spelen met huisgenoten. Geef daarom een spel cadeau. Bijvoorbeeld een kaartspel of als je een leuke twist wilt geven aan je cadeau kan je ook een drankspel cadeau doen. Dit kom zeker van pas bij studenten en is leuk voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *