Deze romantische gebaren waardeert je partner

Wil je je partner een keertje in het zonnetje zetten of hebben jullie ruzie gehad en wil je het weer goed maken, maar weet je niet goed hoe? Dan kunnen romantische gebaren veel wonderen doen. Pak het niet te groots uit, want overdrijven is ook een vak. Maar juist de kleine dingen worden gewaardeerd. Waar je dan bijvoorbeeld aan moet denken. Champagne versturen met een persoonlijke boodschap of een zelfgemaakt fotoboek met allemaal lieve foto’s van jullie samen.

Kleine gebaren

Het hoeven niet allemaal materiële dingen te zijn. Een klein gebaar kan ook in de vorm van complimentjes. Laat bijvoorbeeld briefjes achter in de broekzak, werktas of laptop van je lief. Hoe leuk is het om zulke onverwachte en lieve briefjes te krijgen?! Of je gaat champagne versturen naar haar werk. Ook een super leuk en onverwacht cadeau.

Daarnaast kun je ook een lekker warm bad vullen als je partner een lange dag heeft gehad. Gooi er rozenblaadjes in en een lekkere badschuim en kruip samen in het bad. Hoe lekker is het om even samen te ontspannen. Als je het echt goed af wilt maken, kun je ook twee wijnglazen pakken en jullie beiden voorzien van een heerlijke wijn.

Eten en drinken

Je kunt ook aan eten en drinken denken bij het verrassen van je lover. Bijvoorbeeld zijn of haar favoriete champagne versturen of zijn of haar lievelings taart bakken. Is er iets anders waar je partner dol op is, bak of koop dat voor hem of haar! Dan scoor je sowieso punten.

Ook kun je denken aan het bereiden van zijn of haar lunch. Maar dat niet alleen. Schrijf er een lieve boodschap op of doe er een briefje bij met een lieve boodschap. Als je partner zijn of haar lunch pakt, krijgt hij of zij gegarandeerd een glimlach op het gezicht. Dan heb jij je werk erg goed gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *