Met deze tips bereid je je goed voor op de zomer

Het is weer zomer! Helaas heerst corona nog wel steeds, maar dat neemt niet weg dat je niet kunt genieten van de lekkere temperaturen. De sportscholen stromen weer vol met mensen die willen werken aan hun summerbody en de eerste zomerplannen worden alweer gemaakt. En dat betekent: heel veel zonnen op je strandlaken aan zee. Maar hoe bereid je je nou goed voor op de zomervakantie? Hier een aantal tips.

De juiste zomerspullen in huis

Is het 30 graden en loop jij in je hoodie omdat je geen leuke zomerkleding hebt? Dan wordt het tijd om te shoppen! De winkels liggen vol met leuke zomerkleding, dus ga lekker los. Ook is het handig om voor de kids de juiste zomerspullen in huis te halen. Denk aan zwembroekjes en badpakjes, kinder strandlakens en veel zonnebrandcrème. Die zonnebrandcrème is ook voor jouw huid heel goed. Blijf je goed insmeren!

Sporten

Je hoeft natuurlijk niet elke dag te strijden in de sportschool, maar het is wel prettig als je straks op je strandlaken ligt in je bikini, dat je je wel zelfverzekerd voelt over je lichaam. En waar kun je nou beter zelfvertrouwen kweken dan in de sportschool? Vaarwel winterkilo’s! Dan lig je niet straks op je strandlaken met je kinderen naast je op hun kinder strandlakens en ze noemen je dik. En je hoeft natuurlijk niet alleen te sporten. Neem je vriendin, buurvrouw of beste maat mee.

Genieten

En de meest belangrijke tip: ga lekker genieten! De zomervakantie is er om lekker uit te rusten en niet om te stressen. Pak je strandlaken van zolder en ga met je vrienden naar het strand om te relaxen onder het genot van een ijskoud biertje. Of neem je kinderen mee met hun kinder strandlakens en laat ze lekker ravotten in de zee, terwijl jij even een dutje doet op jouw strandlaken. Dat is toch optimaal genieten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *