Alles uit je badkamerspiegel halen

Elke badkamer heeft een spiegel nodig. Het is waar je je in de ochtend klaar maakt voor de dag en daarbij hoort natuurlijk jezelf kunnen zien. Een spiegel kast badkamer is wel zo handig, omdat je alle nodige spullen dan achter je spiegel kunt bewaren. Je voorkomt dat je wastafel vol ligt met scheerapparaten, make-up en tandenpoetsspullen. Het oogt alsof je gewoon een badkamerspiegel hebt. Ideaal voor wanneer je een wat kleinere badkamer hebt, maar ook in grotere badkamers is zo’n spiegelkast handig. 

De praktische basics

Een spiegelkast kan meer dan alleen plankruimte bieden om je spullen op te leggen. De meeste spiegelkasten voor badkamers zijn bijvoorbeeld voorzien van verlichting. Dit is altijd LED verlichting, dus energiezuinig. Ook komen de badkamer spiegelkasten met een stopcontact. Zo kun je je haar föhnen of scheren of de boel opladen. Voor de verlichting bepaal je zelf waar je deze wil hebben. Verlichting rondom werkt natuurlijk het meest ideaal om je gezicht goed te kunnen zien in het donker. Maar het is ook mogelijk verlichting alleen boven en onder, alleen boven of juist alleen aan de zijkanten van de spiegel te kiezen. 

Extra mogelijkheden

Spiegelkasten kunnen nog veel meer te bieden hebben. Je kent vast de beslagen spiegel van na het douchen. Maar na het douchen wil je ook je haar doen, je scheren, je make-up doen of wat dan ook. Dan is zo’n beslagen spiegel onhandig. Met een verwarming in de spiegel voorkom je dat de spiegel beslagen raakt en kun je direct uit je hete douche goed in je spiegel kijken. Andere extra mogelijkheden zijn een ingebouwde klok en een ingebouwd bluetoothsysteem. Zo kun je muziek luisteren terwijl je je in de badkamer klaar maakt en kom je niet meer te laat, omdat je precies kunt zien hoe laat het is zonder op je horloge te hoeven kijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *