Wil je jouw meubels er weer schoon uit laten zien?

Is het alweer een tijd geleden dat jij jouw meubels er schoon uitzagen? Laat dan je meubels goed reinigen. Hierdoor zullen de vlekken verwijderd worden. Dit is een stuk goedkoper en duurzamer dan nieuwe kopen. Naarmate de jaren vervaagd de kleur en gaat het er vies uit zien. Er wordt geadviseerd om je bank met regelmaat te laten reinigen. 

Jouw bank professioneel laten reinigen

Gedurende jaren hopen stof, vuil en vetten zich op. Wanneer dit niet tijdig verwijderd wordt, tast dit de kwaliteit en de structuur van de bekleding aan. Dit is natuurlijk erg zonde. De professionals van Mister KOOL’s kunnen jouw bank laten reinigen. Zij hebben de juiste middelen om jouw bank er weer uit te laten zien als nieuw. Je kan er voor kiezen om je bank thuis te laten reinigen. De vloer wordt afgeplakt en na enkele uren drogen kan je bank weer normaal gebruikt worden. 

Laat ook je stoelen reinigen

Doordat de stoelen elke dag wel gebruikt worden, zorgt dit ervoor dat een stoel bloot staat aan vervuiling. Onaangename geurtjes trekken in de bekleding en tasten de kwaliteit aan. Stoelen laten reinigen door een professional, zorgen ervoor dat jouw stoelen er weer als nieuw uitzien. Stoelen hebben verschillende materialen. Laat je daarom goed adviseren welke werkwijze er nodig is voor je stoel.

Hoeveel kost het reinigen?

De kosten van het reinigen ligt aan het type meubel. Een stofvlek is bijvoorbeeld eenvoudiger aan te pakken dan een vochtvlek. De kosten hangen ook af van het soort bekleding. Laat vooraf aan de professionals weten om welke meubel het gaat en wat de stof van het meubel is. Zo voorkom je onverwachte kosten en weten de experts ook welke schoonmaakmiddelen ze moeten meenemen naar locatie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *