Wat mag niet ontbreken in je slaapkamer? 

Als het om intimiteit in de slaapkamer gaat, kun je alle kanten op. Iedereen heeft eigen voorkeuren en interesses op dat gebied. Het leukst is natuurlijk als jij en je partner dezelfde erotische interesses delen. Maar ook als jullie niet helemaal op één lijn zitten is de intimiteit belangrijk. Dus wat mag niet ontbreken in je slaapkamer? Dat je je allebei op je gemak voelt natuurlijk. En dat is voor iedereen anders. Je kunt het zonder speeltjes doen. Of eens een kijkje nemen bij de speeltjes van Body en Toys.  

Attributen voor de slaapkamer 

Er zijn allerlei dingen die je leuk kunt vinden om te gebruiken tijdens de seks of het voorspel. Handboeien zijn bijvoorbeeld voor veel mensen een leuke start om eens wat anders te proberen. Misschien heb je wel iets met latex, dan kun je bij Body en Toys ook terecht voor een latex laken of kussen. Ook kietelaars kunnen leuk zijn, met name tijdens het voorspel. Wil je toch iets meer dan een kietelaar? Dan kun je ook verschillende soorten zweepjes overwegen. Bekijk eens de bdsm speeltjes sectie voor meer leuke opties.  

Als je van ruig houdt 

Misschien is dat voor jou of jou en je partner allang de uitdaging niet meer. Dan ben je bij Body en Toys nog altijd op de goede plek. Je vindt hier namelijk ook maskers met een gag bal bijvoorbeeld. Ook andere gag bal varianten zitten in het assortiment. Evenals maskers zonder gag bal. Of producten voor elektro seks. Misschien ben je meer van de spreid producten. Ook die heb je in verschillende varianten.  

Discrete bezorging 

Bij Body en Toys begrijpen ze dat niet iedereen hun bestellingen wil delen met de buren, kinderen of huisgenoten. Daarom kun je bestellen bij Body en Toys zonder je druk te maken dat anderen zien wat of waar je besteld hebt. Je krijgt je bestelling geleverd in een neutrale verpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *