Plaatsen van douchewand

Een ruimte waar u veel tijd doorbrengt, is uw badkamer. Misschien wil je je badkamer moderniseren, maar vind je de renovatie niet leuk. Kies er dan voor om alleen belangrijke onderdelen te vervangen die opvallen in de badkamer, zoals de wanden van de douchecabine. Het grote voordeel van een douchecabine is dat je badkamer er luxer uitziet. Ook geen gedoe meer met een vervelend plakkend douchegordijn. Als je een krap budget hebt, kies er dan voor om je douchecabine zelf te installeren. Zo ontstaat er een luxe badkamer voor een betaalbare prijs.

Installeer douchewanden

Douchewanden zijn heel eenvoudig in uw eigen badkamer te plaatsen. Wij garanderen dat er voor elke badkamer een passende douchecabine beschikbaar is. Doordat douchewanden in verschillende maten verkrijgbaar zijn, kan in elke badkamer een bijpassende douchewand worden aangebracht. Standaardmaten zijn eenvoudig te bestellen en binnen enkele werkdagen af ​​te halen.

Elke douchecabine heeft een profiel waardoor de douchecabine zeer eenvoudig te installeren is. Dit profiel maakt het heel gemakkelijk om materialen aan de muur te bevestigen. Bij elke douchecabine leveren wij ook stabilisatiestangen. Deze stabilisatiestangen zorgen ervoor dat douchewanden stevig aan de muur worden verankerd. Dankzij onze uitgebreide gids kan iedereen onze douchewanden plaatsen. Wel is het noodzakelijk dat de glazen wand van de douchecabine goed hecht aan zowel de muur als de vloer en volledig vlak is.

Onze douchewanden

Bent u op zoek naar glas in een speciale maat? Dit is voor ons geen probleem, wij vervaardigen ook douchewanden op maat. Voor de douchewanden gebruiken we verschillende materialen, de wanden zijn verkrijgbaar in helder glas, matglas en rookglas. Douchewanden zijn ook voorzien van veiligheidsglas.

Makkelijk schoon te maken

Vind je het belangrijk om je douchecabine netjes te houden, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. Voor het onderhoud van de glazen douchewand hebben wij een speciale douchewand ontwikkeld die kalkvrij is en geen extra onderhoud nodig heeft.

Hierdoor is uw badkamer na elke douche nog steeds glashelder en vlekvrij. Onze douchewanden zijn speciaal behandeld zodat u het glas niet meer met een agressief schoonmaakmiddel hoeft af te vegen. Dankzij de speciale materialen kunnen eenvoudige natuurlijke reinigingsmiddelen worden gebruikt om vuil te verwijderen.

Wilt u uw badkamer omtoveren tot een luxe spa? Verwijder dan het vervelende ouderwetse douchegordijn en kies voor een praktische, onderhoudsvrije douchewand. Het maakt van uw badkamer een prachtige plek en bespaart u vervelende huishoudelijke taken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *